top of page

Over PBW Consultancy

De man achter het bureau

Patrick Weemering. Een trotse Rotterdammer. Een man met een missie. En het kloppend hart van PBW Consultancy. Als verbindende factor binnen Executive Search, ga ik op proactieve en persoonlijke wijze aan de slag om de beste kandidaten te vinden en te plaatsen.

 

Ik sta altijd in verbinding met mijn netwerk waardoor ik hen makkelijk kan benaderen. Zonder al te veel poespas en met een kritische blik ga ik op onderzoek uit. Wat is er nodig en wie past daar goed bij? Ik ga moeilijke gesprekken niet uit de weg. Door die te voeren en goed te luisteren, komen we écht tot de kern van de vraag en kan ik beloftes nakomen. Voor zowel de organisatie als de kandidaat.

 

Met een goede dosis humor, werk ik altijd vanuit vertrouwen en intuïtie. Deze drie ingrediënten zijn onmisbaar in het bouwen en onderhouden van relaties, en precies de kernwaardes die mij onderscheiden van de rest. Ben je op zoek naar nieuwe energie, een ander perspectief of iemand die de verandering teweeg kan brengen? Ik help je graag.  

PWB-web-03392.jpg

Testimonials

Mieke Kaelen,

Directeur AanZ Projecten

'Patrick is een open en prettig persoon om mee te werken. Hij is erg sterk in de verdieping van de vraag, om zo tot de juiste kandidaat te komen. Hij heeft mensen snel door, communiceert netjes en op tijd en alles wat hij belooft komt hij na. Bij een volgende zoektocht naar een kandidaat zou ik hem zeker weer benaderen.'

Email: info@pbwconsultancy.com 
Tel: +31(0)10 420 05 22
                 Mob: +31(0)6 144 061 55                  

Email: info@pbwconsultancy.com 
Tel: +31(0)10 420 05 22
                 Mob: +31(0)6 144 061 55                  

  • White LinkedIn Icon
bottom of page