top of page

Diensten & Expertise

Hoe kan ik helpen

In de huidige markt is het plaatsen van een personeelsadvertentie onvoldoende. De juiste mensen vinden vergt meer dan tekst op papier. Het vraagt om tijd, aandacht en verbinding. Het vraagt om begrip, wilskracht en motivatie. Het vraagt om een zoektocht om tot de essentie te komen: Waar ben je naar op zoek en waarom? Wat levert het voor de organisatie op? En wat levert het de kandidaat op? Ik help je om dit scherp te krijgen.

 

Het is voor mij belangrijk om transparant te zijn, ik doe niet aan valse beloftes. Zodra ik in jouw vraag geloof, kan ik dat makkelijk overbrengen aan de kandidaat. Mijn aanpak wordt gekenmerkt door een hoge mate van betrokkenheid, vakmanschap, goed inlevings- en verplaatsingsvermogen en gevoel voor onderlinge verhoudingen. Mijn aanpak is ‘tailor-made’. Om ervoor te zorgen dat ik de beste resultaten lever, heb ik een standaard stappenplan.

simone-hutsch-KN4_wUGNR8I-unsplash.jpg

1.

Een kennismakingsgesprek

Met jou om tot de kernvraag te komen: Waar ben je naar opzoek? Waarom heb je ander talent nodig? Wat kan je bieden en beloven?

2.

Een uitgebreid profiel maken

Ik neem de input van jullie (opdrachtgever, direct verantwoordelijke manager(s) en collega’s) mee. Het gaat niet alleen om de kennis en ervaringseisen maar ook de persoonlijkheidseisen. Want alleen wanneer de cultuur van de organisatie bij iemand past, kan diegene goed gedijen in een baan.

3.

Ik bespreek het profiel met je

Daarna, door middel van ‘direct search’, zoek ik op LinkedIn, social media en binnen mijn netwerk naar geschikte kandidaten. En stuur hen het profiel toe.

4.

Ik voer intensieve gesprekken

Gesprekken van zo’n twee uur met een aantal geschikte kandidaten. Dit zijn open en eerlijke gesprekken, waarbij niet het sluiten van een deal de boventoon voert maar wel het vinden van de juiste kandidaat.

5.

De beste kandidaten

Vervolgens plan ik alleen gesprekken in met de beste kandidaten.

6.

Vinger aan de pols

Na een succesvolle plaatsing zal ik na drie en twaalf maanden follow-up gesprekken voeren om het verwachtingsmanagement te analyseren.

Email: info@pbwconsultancy.com 
Tel: +31(0)10 420 05 22
                 Mob: +31(0)6 144 061 55                  

  • White LinkedIn Icon
bottom of page