top of page

Organisaties & Kandidaten

Voor wie ik dit doe

Organisaties

Ik werk voor kleine en middelgrote bedrijven uit de profit sector (Zakelijke Dienstverlening, Energy, Start- en Scale-Ups, Familiebedrijven, Consumer & Retail, Industry, Real Estate, Farma). Afhankelijk van de functie, ben ik in staat generalisten of specialisten (Commercieel- Marketing- Financieel- Juridisch- Medisch- HR-) te vinden. Dit kunnen ondernemende 'bouwers' zijn of kandidaten die een meer 'beherend' profiel hebben.

 

Kandidaten

Samen met de opdrachtgever heb ik een mooi profiel samengesteld, het lijkt een match met jou. Is de interesse wederzijds, dan kun je aangeven dat je het profiel van de functie en informatie van de opdrachtgever wilt ontvangen. De volgende stap is een uitgebreid gesprek (minimaal twee uur) waarin we jouw CV, achtergrond, ambities en drijfveren bespreken. Wat is jouw missie en wat heb je nodig om dat te realiseren?

 

Hebben we beiden het gevoel dat je de geschikte kandidaat bent? Dan volgt er een kennismakingsgesprek bij de opdrachtgever. Ik ga discreet met jouw gegevens om. Pas na toestemming zal ik jouw gegevens delen met de opdrachtgever.

 

Gedurende het gehele solicitatieproces houd ik je op de hoogte van de ontwikkelingen. Ook s’avonds en in het weekend ben ik bereikbaar per telefoon of email.

Testimonials

Mieke Kaelen,

Directeur AanZ Projecten

'Patrick is een open en prettig persoon om mee te werken. Hij is erg sterk in de verdieping van de vraag, om zo tot de juiste kandidaat te komen. Hij heeft mensen snel door, communiceert netjes en op tijd en alles wat hij belooft komt hij na. Bij een volgende zoektocht naar een kandidaat zou ik hem zeker weer benaderen.'

simone-hutsch-5Yo1QwfEoAQ-unsplash.jpg

Email: info@pbwconsultancy.com 
Tel: +31(0)10 420 05 22
                 Mob: +31(0)6 144 061 55                  

  • White LinkedIn Icon
bottom of page